Всички въпроси, които често задавате

Намери отговора им тук //

Най-често задаваните въпроси

  • 2D кейсовете  са изработени от твърд поликарбонатен гръб и мек силиконов бъмпер (рамка) отстрани, който обхваща телефона.
  •  3D кейсовете ни са изработени изцяло от пластмаса.
  •  Pro кейс, който се състои се  от две части. Силиконов кейс, в който се поставя на  телефона и пластмасова част, на която е печата, тя се щраква на силиконовия кейс.
  • При 2D кейсовете печата на изображението е единствено на гърба на кейса.
  • 3D кейсовете се печатат на цялата си повърхност – на гърба и страните.

Поръчките ни се изпълняват до 24 часа, като доставките до офис на Еконт обикновено пристигат до избрания от вас офис до максимум 24 часа, а до вашият адрес – 48 часа.

Поръчките направени през събота и неделя се изпълняват и изпращат в понеделник, или първият работен ден на седмицата.

Ако  снимката ти не покрива пълното поле за печат, не се притеснявай. 

В екипа ни има дизайнери, които ще се свържат с теб, за да уточните кой би бил най-оптималният вариант, за да изглежда кейса ти съвършен. 

Също така, можеш да сложиш фон от нашия дизайнер, който да си пасва с избраната снимка или дизайн. 

Да, предлагаме.

Можете да намерите всички модели, които са на разпродажба в ПРОМОЦИИ.

Всеки месец предлагаме и различна промоция с промо код, който можете да добавите към поръчката си, за да получите намалението.

При поръчки на по-големи количества предлагаме допълнителни отстъпки и партньорска програма.

Можете да се свържете с нас на info@cases.bg или на +359877020318, за да ви отправим оферта.

Ако искаш да направиш свой бранд кейсове, но нямаш възможност да направиш допълнителни разходи, ние сме насреща.

Ти поръчваш кейсовете от нас с предварително уговорени условия, а ние ги обработваме и изпращаме до теб или клиентите ти. 

Лесно е да направите свой собствен кейс, като използвате нашия онлайн дизайзер в секцията направи си кейс. Просто качете вашите снимки, добавете текст и персонализирайте своя дизайн. След това изпратете своя дизайн и се отправете към количката, за да можем да започнем да произвеждаме вашия кейс незабавно. Ще изпратим артикула директно до вас в следващите два работн дни.

Имаш по-специфичен въпрос?
Питай ни в чат

Какво е добре да знаеш
>>>

01.

Използвай дизайнера ни

Сайта ни предлага възможността да си направиш кейс с твоя снимка или дизайн.

Просто прикачи снимка от твоята галерия и се наслаждавай в създаването на твоя уникален продукт.

02.

Избери точният тип кейс за теб

В широкото си разнообразие от продукти ние предлагаме различни типове кейсове за повечето модели телефони.

Например:
- 3D пластмасовите кейсове са по-тънкли и елегантни. Те предлагат печат на цялата си повърхност, но средно ниво на защита на телефона.

- 2D силиконовите кейсове от своя страна са хибридни (двукомпонентни). Те предлагат печат единствено на гърба си, а отстрани има силиконов бъмпер, който обхваща телефона. Те осигуряват високо ниво на защита, като предпазват без проблем устройството ви от падания до 3 метра.

03.

Качество на използваното изображение

Когато избирате изображение за вашия кейс, гледайте качеството да е добро и снимките или изображенията да не са с добра резолюция и да не са размазани. Каквото качите в дизайнера, и както го позиционирате, това ще получите и на кейса. Ако си правите дизайн с текст е добре да знаете, че опростеният фон ще накара текста ви да изпъкне. Помислете за избора на цветове, модели или дизайни, които допълват цялостния ви вид и стил. Може също да помислите за създаване на колаж с колекция от любимите си снимки от пътуване, любими хора или щастливи спомени.

04.

Качествени материали

В работата си използване материали от най-високо качество, за да ви гарантираме най-добрият печат на пазара.

05.

Предлагаме разнообразни продукти за персонализация

При нас може да си направите също постер за стена в размер А4 и А3. Може да си изработите попсокет, каишка за часовник и др.

Искаш да направиш телефона си уникален?

Изрази себе си

Във време, когато всичко се произвежда масово, става все по-трудно да демонстрирате собствен стил. Персонализираният калъф за телефон ви дава този креативен изход, за да изразите своя стил, страсти, вярвания и нещата, които ви правят щастливи.
Всички обичаме да притежаваме неща, които капсулират и отразяват малка част от това кои сме ние. Въпреки че със сигурност можете да купувате артикули, които притежават тази стойност за вас, нищо не е по-добро, от това да създадете нещо наистина персонализирано и уникално. И така, какъв по-добър елемент може да има за персонализиране от калъфа за телефон? Вие използвате и взаимодействате с телефона си всеки ден. Дотолкова, че може дори да се почувства като продължение на вашето същество, така че точно от това трябва да започнете, ако искате да инжектирате някои от собствените си интереси и личност в нещо, което притежавате. Но макар, че вероятно се интересувате от идеята да създадете нещо, което е уникално ваше, вероятно също се чудите дали дори имате творческия усет да го направите. Е, ще се радвате да знаете, че всъщност е невероятно лесно за всеки да персонализира калъф за телефон чрез нашия уебсайт.

Basketball Einstein Balling Phone Case
Bayern Munich Phone Case

КОНТАКТИ

Намери ни:

Пиши ни:

Scroll to Top